Manhattan Reefs
 

Welcome to Manhattan Reefs, the premier website for coral reef aquarium owners in the New York City area.

You are not currently logged in to our site so you may not be able to access all of the wonderful content and features that we offer. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

User Name
Password
   Home Forums Market Chat Stores Register Search Today's Posts Mark Forums Read About MR


Reply
 
Share LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-20-2017, 05:18 PM
#1
Senior Member
Join Date: Sep 2017
Location: NYC
Posts: 240
Reefer Ratings: (2 (67%)
Friends: (0)
Send a Private Message
forum issue

why do none of the threads show user uploaded images to me I am using firefox on windows 10
Reply With Quote
Old 10-20-2017, 07:10 PM
#2
Senior Member
reefiness's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: Staten Island
Posts: 2,751
Reefer Ratings: (69 (100%)
Friends: (6)
Send a Private Message
I know there was an issue with photobucket a little while back where all the images changed to something that looked like a speedometer. If you're seeing those it's pics that had been hosted on photobucket. I usually upload directly through MR so I don't think it impacted any of my pictures if you want to see if you can see ones posted by me.
__________________
120 RR upgrade!
Reply With Quote
Old 10-22-2017, 02:09 AM
#3
Senior Member
Join Date: Sep 2017
Location: NYC
Posts: 240
Reefer Ratings: (2 (67%)
Friends: (0)
Send a Private Message
Quote:
Originally Posted by reefiness View Post
I know there was an issue with photobucket a little while back where all the images changed to something that looked like a speedometer. If you're seeing those it's pics that had been hosted on photobucket. I usually upload directly through MR so I don't think it impacted any of my pictures if you want to see if you can see ones posted by me.
no I am seeing nothing at all
Attached Thumbnails
 
Reply With Quote
Old 10-22-2017, 02:14 AM
#4
Senior Member
Join Date: Sep 2017
Location: NYC
Posts: 240
Reefer Ratings: (2 (67%)
Friends: (0)
Send a Private Message
you know i think it is only with web linked images maybe, forum attached images seem to be working fine but I noticed tapatalk images never appear for me aswell as other linked pics. Its firefox only too but still would love to figure whats up
Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes